Rose Pilates Studio - Marilena Potra

Cine sunt?

Mă numesc Marilena Potra, am 46 de ani și datorita exercițiilor Pilates, sunt mai în formă decât acum 20 de ani, și nu glumesc! Datorita școlii Balance Body, ale căror cursuri le-am urmat, consider că vin cu un bagaj de cunoștințe care mă ajută să aplic la modul corect aceasta metodă.

Sportul, în general, a fost unul dintre lucrurile plăcute pe care mi le-a oferit viața, iar când eram copil visam să devin balerină. Purtând în suflet acest vis, am încercat cam tot ce am putut.

Din întâmplare, fără să am vreun scop precis, m-am înscris la o școală de Fitness și Aerobic, și acesta a fost începutul. Acest prim mic pas m-a condus către un drum mult mai lung, pe care continui să merg, un drum fascinant.

  • Școala Balanced Body
  • Echipament Allegro 2 Reformer
  • Exerciții de Pilates adaptate la starea fizică și la nevoile fiecăruia.
  • Putem lucra individual sau în echipe de doi
Agilitate
Forță
Tonus

În Studioul de Pilates

Marilena Potra
Marilena PotraInstructor Pilates
Pe măsură ce vom lucra împreună, cu siguranță veți ajunge să gândiți ceea ce spunea J. Pilates cu mult timp în urmă:
„În 10 ședințe vei simți diferența, în 20 de ședințe vei vedea diferența, iar în 30 de sesiuni vei avea un corp diferit”.

Cum lucrez

Pilates este un tip aparte de gimnastică, alcătuită dintr-un grup de exerciții, create de Josep Pilates, cu scopul de a întări sistemul muscular, de a spori flexibilitatea corpului, de a aduce corpul și psihicul într-o formă din ce în ce mai bună.
Fiecare ședință durează 55 min și este compusa din trei părți

  • Încălzirea – maxim 10 minute
  • Lucru la Reformer și saltea – 35-40 minute
  • Stretching și relaxare – 10 minute

Studioul meu de Pilates este un loc intim, discret, un loc unde încerc să creez o atmosferă relaxantă, aproape familiară, un loc care vrea să vină în întâmpinarea celor care își doresc să practice corect metoda Pilates.

Mai multe imagini puteți vedea în Galeria foto a Studioului Rose Pilates

Reformer ALLEGRO 2 este un aparat foarte versatil care oferă o gamă foarte largă de exerciții. Ele vor fi atent alese în funcție de fiecare client în parte. Pe durata orei va lucra tot corpul, vor fi executate exerciții de flexie – extensie ale coloanei, de flexie laterală și rotații ale coloanei, exerciții pentru adductori si abductori, exerciții pentru umeri și brațe, exerciții pentru picioare și mușchii bazinului, dar pot fi concepute și programe de lucru care să pună accentul pe ceva anume: mai mult powerhouse (INNER UNIT SAU CORE), mai mult pentru brațe , mai mult pentru picioare – sau putem avea în vedere corectarea unei posturi defectuoase, corectarea unor asimetrii.
Corpul va fi pus să lucreze în toate pozițiile, păstrând aliniamentul corect: în așezat, dorsal, facial, lateral, all-fours și în picioare. Planul orei are la bază atât exercițiile clasice cât și pe cele contemporane.

Pe parcursul orei instructorul este atent la toate detaliile legate de setările aparatului în funcție de dimensiunile clientului: stabilirea numărului de arcuri, necesarul de corzi, poziția barei pentru picioare, stabilirea numărul de repetări.
Instructorul urmărește tot timpul felul în care clientul execută exercițiile, trebuie să-l ajute să înțeleagă coregrafia, să-i vina în ajutor cu cuvinte cheie care să-i stimuleze imaginația pentru a atinge scopul propus, să-i verifice permanent poziția și să se asigure că lucrează cu efort optim. Calitatea executării exercițiilor trebuie să primeze față de cantitate.

Mai multe imagini puteți vedea în Galeria Foto.

Vezi Tarifele

În primul an avem un sistem special de discounturi

Prețurile ședințelor sunt promoționale și avem reduceri la abonamente!
Vezi Tarifele